Majčin savet i dalje primenjuje: Beauty rutina Ane Ivanović više nije tajna, ovi trikovi uspevaju joj svakodnevno

Majčin savet i dalje primenjuje: Beauty rutina Ane Ivanović više nije tajna, ovi trikovi uspevaju joj svakodnevno

Autor: | 26/11/2022

0

Beauty rutina Ane Ivanović oduševiće žene 

Gem, set i – meč! Teniska legenda, kako Anu Ivanović s razlogom predstavljaju svetski mediji, ovog meseca je proslavila 35. rođendan. Malo godina, ali mnogo životnih uspeha: zavidna profesionalna karijera, srećna porodica, dvoje dece i kozmetički brend “Natural Performance” koji je nedavno lansirala.

Iako je reket okačila o klin, lepa Beograđanka drži se starih navika u vezi sa zdravim načinom života, a to znači da se na njenoj trpezi svakog dana nalazi odabrana hrana, da redovno vežba kako bi joj apsolutno sve što obuče stajalo savršeno i da mnogo vremena provodi u prirodi. Tu je i posebna rutina za negu lica i tela.

Pročitajte: Šta jede Ana Ivanović - Moćna obrok salata za sve one koje mrzi da kuvaju

Natural Performance promo

 

Kozmetički preparati sa njenim potpisom imaju organsku osnovu, a pre nego što ih je predstavila svetu, Ana ih je isprobala na sopstvenoj koži. Delotvorni su i kvalitetni, o čemu svedoči i njeno uvek blistavo lice bez ijedne bore.

U svakodnevne rituale uključeni su i saveti koje je pre mnogo godina dobila od majke. “Ne zaboravi da skineš šminku” i “umij se uveče pred spavanje” tek su neka od upozorenja, koja su se u međuvremenu pretvorila u njena zlatna pravila.

Pročitajte: Beauty rutina Ane Ivanović - Ove korake nikada ne preskače

Natural Performance promo

 

- Ja sam to bukvalno shvatila i kasnije detaljno istraživala sredstva za čišćenje lice. Pošto nisam mogla da pronađem adekvatne proizvode, odlučila sam da napravim sopstvene.

Proizvodi na bazi aktivnih sastojaka (peptidi, hijaluronska kiselina...) namenjeni su naprednijoj negi kože lica i vrata, a Ana ih uglavnom koristi uveče, kako bi ujutru izgledala svežije. A kada joj deca “prirede” neprospavanu noć, u pomoć priskače korektor sa svetlucavim česticama. Dala nam je još nekoliko saveta. Vrlo su jednostavni.

VAŽNO PRAVILO

Ne nosim šminku dok vežbam. Imam samo kremu za sunčanje kada sam napolju.

DOBRO SE OSEĆAM KAD...

Provedem dan bez mobilnog telefona. Volim da budem “van mreže”.

BEAUTY TRIK

Pijem mnogo vode, pomaže kada su oči otečene i čisti kožu.

Natural Performance promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još