Bogat i moćan, ali oženjen! Ceca uslikana sa poznatim muškarcem, pao poljubac direkt u usta FOTO

Bogat i moćan, ali oženjen! Ceca uslikana sa poznatim muškarcem, pao poljubac direkt u usta FOTO

Autor: | 02/06/2023

0

U novoj, 35. epizodi dokumentarno-igranog serijala “Ceca show”, koja se emituje večeras Blic TV, gledaoci će videti kako se u kući Svetlane Ražnatović slavilo krštenje najmlađeg člana porodice, Krstana, ali i šta se sve događalo iza kamera tokom snimanja poslednje emisije “Zvezde Granda”.

Blic TV printscreen

 

Kolika je Cecina popularnost među mladim takmičarima najbolje govori činjenica da ju je najviše kandidata izabralo za mentora. Samo tokom jednog snimanja nastupilo je čak šest njenih pevača, a kamere Blic televizije zabeležile su kako su se pripremali za novo predstavljanje žiriju i gledaocima, ali i kako ih folk zvezda bodri pred izlazak na scenu.

- Veoma subjektivno reagujem, sva ta deca koja su me izabrala za mentora, u njima sam nešto videla. Svi su apsolutno talentovana. Dešavalo se da u jednoj emsiji ispadnu i po dva, tri kandidata, koja su odlični pevači. Bude mi žao, ali postoji i ona druga dokazana teorija, da ne znači da ćeš ako pobediš napraviti karijeru. Samo treba mnogo rada i truda, ulaganja u dobre pesme, i, eto, uspeha – rekla je Ceca i dodala:

- Sad ulazimo u završni deo takmičenja. Uskoro će polufinale, pa finale. Kriterijumi su stroži, pa ćemo videti, verujem da će najuporniji i oni koji se budu najviše trudili stići do finala.

Pročitajte: Ni velike naočare nisu sakrile tugu - Ceca prvi put u javnosti posle gubitka unuke, sva u crnom i bez osmeha FOTO

Blic TV printscreen

 

Kada je Ceca stigla na snimanje “Zvezda Granda”, kolege iz žirija obasululi su je komplimentima. Kamere su zabeležile delić atmosfere, posebno bliskost folk zvezde i Saše Popovića.

- Ovo je preterivanje, majke mi, Ražnatovićeva! Vidi kad se spremi ovako, ko će da gleda kandidatkinje - prokomentarisao je Đorđe David.

Pročitajte: Ceca pred snimanje slomila prednji zub - Doživela sam nervni slom! FOTO

Blic TV printscreen

 

Saša Popović pozvao je žiri na početak snimanja, međutim, po običaju se obrušio na Viki Miljković koja je kasnila.

- Saša, ali Viki se šminka - rekla je Ceca.

- Viki, šta radiš, bre – povikao je Popović.

- Pa, šminka se. Ne diži ton na moju kumu. Bože me sačuvaj! Sad ću da te cmoknem da ti smirim testosteron da mi ne maltretiraš kumicu - rekla je Ceca i Sašu poljubila direktno u usta.

- Jedan poljubac rešava sve - zaključila je, dok je Popović otišao da skine njen karmin sa usta.

Blic TV printscreen

 

Blic TV printscreen

 

Blic TV printscreen

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin