Rodila je sina, suočila se sa rakom pankreasa i hrabro krenula dalje: Ovo je Nina Kolundžija danas (foto)

Rodila je sina, suočila se sa rakom pankreasa i hrabro krenula dalje: Ovo je Nina Kolundžija danas (foto)

Autor: | 01/04/2022

0

Nina Kolundžija smršala, nećete je prepoznati

Voditeljka Nina Kolundžija (37) iza sebe je ostavila najteže životno razdoblje i bitku sa tumorom pankreasa. Iako ništa nije ukazivalo na bolest, budući da nije bilo simptoma, majka četvorogodišnjeg Luke, koga ima sa kolegom i suprugom Aleksom Gutovićem, borila se s najvećim strahom dok je godinu dana čekala na operaciju.

Pročitajte: Briga i strah Nine Kolundžije - Tumor sam otkrila posle slučajnog pregleda, na operaciju sam čekala godinu dana

‒ Otišla sam na kontrolu nečeg bezazlenog, a saznala sam da je problem nešto drugo. U početku čak nisam ni slutila koliki. Na ultrazvučnom pregledu doktorka mi je zabrinuto rekla da imam nešto što liči na cistu na pankreasu, ali da su potrebne detaljne analize kako bi se ustanovilo o čemu je zaista reč. Nisam se uplašila, pomislila sam ‒ ma to je samo cista, ništa strašno. Međutim, jedna pa druga analiza i pregled, i ispostavilo se da je reč o benignom tumoru. Tada počinju meseci brige i straha ‒ rekla je za Story Nina Kolundžija u svojoj prvoj ispovesti.

Nina Kolundžija smršala, u ovome je tajna 

Kada je dobila konačan histopatološki nalaz, konačno je mogla da odahne. Voditeljka nije imala nikakvu terapiju, smatra se izlečenom, a jedino o čemu je morala da vodi računa je hrana, to jest nešto drugačiji režim ishrane.

Pročitajte: Snovi Biljane Obradović u trenutku su se srušili - Nažalost, otkrili su mi tumor od 11 centimetara

Instagram

 

Da se pridržavala svega što su joj lekari rekli i da je Nina Kolundžija smršala, jasno je kao dan. Njena poslednja objava u prelepoj kratkoj crnoj haljinici ostavila je sve bez teksta, a kako moćno i prelepo voditeljka sada izgleda pogledajte i sami.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti