Efekat mokre kose: Turska lepotica Fahrije Evdžen oduševila najjednostavnijom letnjom frizurom (foto)

Efekat mokre kose: Turska lepotica Fahrije Evdžen oduševila najjednostavnijom letnjom frizurom (foto)

28/06/2021

0

Kosa Fahrije Evdžen - kako do savršene wet look frizure

Kosa kao da ste upravo izašli iz mora ili bazena hit je svakog leta. Ni ovo nije izuzetak, naročito zbog tropskih vrućina koje su udarile svom snagom već na početku.

„Wet look“ omiljeni je letnji trend iz više razloga. Pre svega, ne postoji poseban tajming ‒ ova frizura jednako je efektna u bilo koje doba dana, od koktel-zabave ili garden-partija do šetnje po gradu, a osvaja i u večernjim satima uz elegantniji stajling. Drugo, jednostavna je za oblikovanje. Treće ‒ pristaje svim dužinama kose.

Pročitajte: Sin Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen ima samo dve godine i već je snimio prvu reklamu (foto)

No, kao u svemu, važno je naći meru. Ako preterate sa preparatima, kosa bi mogla da izgleda masno, a ne mokro. Pogrešan efekt može se izbeći pravilnom upotrebom sredstava za stilizovanje. Majstori za frizure imaju savet: pomešajte gel i kremu. Ako koristite samo gel, kosa bi mogla da se zalepi. Ako koristite samo kremu, postaće masna. Zato je kombinacija ova dva preparata idealno rešenje.

Kosa Fahrije Evdžen - Wet look za letnje dane

U vrelim letnjim danima poslednje što nam treba je fen. Srećom, za „wet look“ nam nije potreban, što je još jedna prednost ovog trenda. Najbolje je osušiti kosu prirodno, ali ne skroz. To je trenutak kada treba staviti preparate, očešljati kosu ili je, pak, izgužvati, ako želite nešto divlje i prirodnije, i na kraju dodati malo sjaja, po želji.

Pročitajte: Osvanuo je i taj dan - Fahrije Evdžen je najsrećnija žena na svetu (foto)

Hajdi Klum je veliki fan „wet“ frizure, Irina Šajk takođe, a ove sezone za kosu je zapala i lepoj turskoj glumici Fahrije Evdžen.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram