Kejt Midlton ovih dana mirše na citrusne parfeme, evo i zašto

Kejt Midlton ovih dana mirše na citrusne parfeme, evo i zašto

Autor: | 11/05/2021

1

Parfem Kejt Midlton asocira na sunčevu svetlost, na jutro, prirodu...

Kada je Kejt Midlton pre nekoliko dana stigla na farmu u Daramu u famoznim čizmama kojima je verna već 17 godina, okupljenim reporterima je, pored savršenog kantri stajlinga, za oko i nos zapao i „miris vojvotkinje“. Naime, primetili su da oko sebe širi neku „limun“ auru, blage citrusne note koje eksperti za parfeme smaraju idealnim za početak tople sezone.

Ema Saut iz brenda „Jo Malone“ slaže se da ove arome imaju posebnu moć. Usko su vezane za naše raspoloženje, a vraćaju nam i lepe uspomene, na more, leto, obalu. Obično ih biraju dame sportskog duha, koji zgodna vojvotkinja svakako poseduje.

Pročitajte: Verna im je skoro koliko i Vilijamu - Čizme Kejt Midlton kriju posebnu priču

Getty images

 

‒ Često se ove note koriste u aromaterapiji jer vrlo brzo deluju. Dovoljno je nekoliko udaha, pa da nam se popravi raspoloženje i vrati energija – objašnjava Ema.

‒ Asociraju na sunčevu svetlost, na jutro, i savršeni su za osobe kojima je potrebno više vremena da se razbude. Iako nema pravila, citrusni mirisi preporučuju se za početak dana, ali i za ostatak.

Pročitajte: Kejt Midlton otkriva ulje za svež i zdrav izgled lica

Linda Pilkington iz kuće „Ormonde Jayne“ slaže se sa ovom konstatacijom i poručuje da bismo, ako već nemamo omiljeni miris, trebalo da se odlučimo upravo za citrusne. Žuto je, uostalom, boja radosti i otvorenog duha. Ove note ulivaju optimizam čak i ako se tome opiremo, a zahvaljujući sastojcima vraćaju nas onom iskonskom, čemu u poslednje vreme svi stremimo ‒ prirodi.

Svežina Mediterana, leto, mirisi mora, limuna, čempresa, cvetovi narandže, listovi čaja, bergamot, sandalovina, korijander... Birajte akorde koji imaju moć da održavaju dobro raspoloženje.

Komentari (1)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti