Trik zbog koga vojvotkinja Kejt nosi XS veličinu (video)

Trik zbog koga vojvotkinja Kejt nosi XS veličinu (video)

Autor: | 24/03/2022

0

Plank žene izbegavaju, a Kejt ovu vežbu obožava

Vojvotkinja Kejt Midlton može da se pohvali besprekornom linijom iako je majka troje dece. Budući da nosi XS veličinu, brojne obožavaoce kraljevske porodice oduvek je zanimala tajna njene dobre figure.

Pročitajte: Plank - moćna vežba koja telo dovodi do savršenstva za 60 dana

Getty Images

Majka princeze Šarlot i prinčeva Džordža i Luisa zaklinje se u vežbu plank. Iako je žene širom sveta izbegavaju i smatraju izuzetno teškom, Kejt nije tog mišljenja. 

 

Zašto je ova vežba toliko dobra?

Plank je jedna od najpopularnijih i najefikasnijih vežbi širom sveta koja tera na rad, ne samo stomačne, već i mišiće celog tela. Posvetite joj pet minuta dnevno i bićete iznenađeni rezultatima. Pokreta nema, zato je najvažnije pravilno držati telo. Na taj način jačaju se mišići leđa i trupa, ali i noge, ruke i grudi.

Uz plank zgodna Kejt voli i pilates, naročito vežbe sa loptom, a posebnu pažnju posvećuje trbušnjacima, kako bi što više ojačala tu grupu mišića.

Supruga princa Vilijama u srednjoj školi bavila se mnogim aktivnostima kao što su plivanje, tenis i trčanje, pa joj nije strano da demonstrira svoje veštine, što je pre pandemije i učinila na „Olimpijskom stadionu“ u Londonu.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti