Savršenstvo u bočici: Top parfemi ovog proleća

Savršenstvo u bočici: Top parfemi ovog proleća

Autor: | 14/04/2021

0

Biće proleća i sunca uprkos svemu što se suprotstavlja životu, da parafraziramo Duška Radovića. Radujte se novim počecima sa svojim “duhom iz boce” i vrtlogom emocija koje će probuditi u vama, ali i svima oko vas. Predstavljamo nekoliko inovacija iz prestižnih mirisnih butika. Svaki je hit sezone u najavi.

”Bvlgari Rose Goldea Kathleen Kye Limited Edition eau de parfum” prvo će vas oboriti s nogu dizajnom bočice, a onda i onim što je u njoj. Nar, ruža i topli mošus iz gornjih nota harmonično se “ulivaju” u kombinaciju bergamota, jasmina i breskve, kako bi zajedno “odsvirali” savršenu uvertiru u proleće.

Pročitajte: Na pitanje koji joj je omiljeni parfem, Jelena Đoković iznenadila odgovorom

Raskošnu mirisnu priču krije i “Paco Rabanne Olympea Blossom eau de parfum”. Prava poslastica za ljubitelje svežih aroma, svojevrsni sorbet od ruže, kruške i ribizle. Ali, obratite pažnju – izaziva zavisnost!

Fanovi originalnog “Mon Geurlaina” neće biti razočarani novom nijansom pariske kuće. “Mon Guerlain Sparkling Bouquet eau de parfum” počinje zavodljivim citrusima mandarinom i limunom, nastavlja se kruškom, bergamotom i lavandom, a za završni udarac zaduženi su vanila, beli mošus i sandalovina, koji unose dozu orijentalnog šika.

Kao da ste zaronili u more ruža... “Cartier Pure Rose, Les Epures de Parfum” govori pomalo arhaičnim jezikom, ali će vas potpuno osvojiti čistim mirisom ruža, onih odabranih, iz Provanse. Idealan saveznik za tople dane koji nam stižu. Ako želite da smanjite intenzitet, tu je toaletna voda.

Pročitajte: Parfemi - Tajne žena koje uvek dobro mirišu

Kreiran da vam osveži auru i probudi dobro raspoloženje, “La Vie est Belle Soleil Cristal eau de parfum”, novitet brenda “Lancome”, pravi je tropski koktel: ružičasti biber, mandarina i bergamot na gornjem “spratu”, srednjim dominiraju jilang-jilang, iris, narandža i jasmin, dok će vas bazni kokos, vanila i pačuli odvesti pravo na neko ostrvo u Južnom Pacifiku.

“Philosophy Amazing Grace Jasmine eau de toilette” preporučuje se damama koje u svakom trenutku žele da istaknu ženstvenost. Bergamot, jasmin i mošus, uz sveže začinsko bilje, nektar kokosa i blage puderaste note – to je sve što vam je potrebno za mirisnu sezonu proleće / leto 2021.

“Aerin Mediterranean Honeysuckle In Bloom eau de parfum” sladak je koliko i naziv koji nosi. U bočici je uhvaćeno nekoliko sunčevih zraka, malo meda, jasmin, tuberoza, grejpfrut... Kakav elegantni i unikatni miks!

Pročitajte: Kakav parfem odgovara vašem karakteru?

Delikatni cvetovi narandže i mandarine baza su eliksira ”Clinique My Happy Baby Bouquet eau de parfum”. Dodatni začini su nana, jasmin, đurđevak, mošus. Koliko puta treba špricnuti parfem da biste se zaljubili u njega? U ovom slučaju, jednom je sasvim dovoljno.

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Pročitajte još