Mia Borisavljević više nije ista - Mala promena učinila da trudnica zablista

Mia Borisavljević više nije ista - Mala promena učinila da trudnica zablista

Autor: | 28/01/2021

0

Vest da je Mia Borisavljević u blagoslovenom stanju od nagađanja prerasla je u istinu. Pevačicu su naime, novinari nekoliko puta pitali da li je u drugom stanju, čak i pre nego što je sama saznala lepe vesti. Izgleda da joj je druga trudnoća prijala čak i u ranoj fazi.

Sada već, Mia zaista zrači, a na njenom licu jasno se vidi koliko je srećna. Kako to obično biva, sa velikim novinama u život svake žene dolazi i vreme promene, pa je Mia odlučila da malom promenom drastično osveži svoj izgled.

Pročitajte: Sve je jasno - Mia Borisavljević otkrila da li će Ema dobiti brata ili sestru (foto)

 

 

Nova frizura Mie Borisavljević unela je pravo osveženje u njen izgled. Naime, Mia je odlučila da skrati šiške, koje su njenom licu dale svojevrstan okvir i učinile da izgleda potpuno drugačije.

Njena lepota došla je još više do izražaja, a ova mala promena, koja joj je vidno prijala, unela je značajnu promenu. Novu frizuru pevačica je pokazala na "Instagramu".

 

 

- Danas ja menjam frizuru, sutra Meda - napisala je ona i našalila se na račun svog preslatkog psa.

Mia Borisavljević prepoznatljiva je po svojoj dugoj smeđoj kosi, ali već neko vreme, ona nosi long bob, kome će šiške dati potpuno novi izgled.

Pročitajte: Ćerka Mie Borisavljević je prava pametnica - Ova izjava će vas oboriti s nogu

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti