Najkraća veridba u istoriji: Ne udaje se Mia Borisavljević, evo šta je problem

Najkraća veridba u istoriji: Ne udaje se Mia Borisavljević, evo šta je problem

Autor: | 15/09/2020

0

Mia Borisavljević - veridba od pre neki dan oduševila je javnost, ali je pevačica odlučila da javno kaže o čemu je reč i da li se udaje.

- Mi smo šou što se toga tiče. Ja imam dva "neverenička prstena"! Taj prvi koji mi je Bojan dao mu se nije dopao posle određenog vremena i govorio mi je uvek da će mi kupiti novi, lepši i sad me je iznenadio u Turskoj - kroz osmeh je rekla Mia.

Pročitajte: Kakva majka takva ćerka - Mia Borisavljević i preslatka Ema ukrale srca fanovima (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) дана 23. Авг 2020. у 7:40 PDT

Bojan je odlučio da svojoj voljenoj prsten pokloni na porodičnom odmoru u Turskoj, a trema ga je načisto obuzela.

- Sedeli smo na nekom doku na moru, onako sami, on kao:"Hajde da sednemo ovde", reko' 'ajde. Baš mi je izgledalo kao da treba da se smuvamo prvi put, ja gledam - nešto se sprema! Ja ga pipnem, on mokar ceo, majica cela mokra! Ja kažem:"Šta je bre tebi?", on izvadi prsten i kaže: "Jao, imam tremu!" - duhovito je ispričala pevačica u emisiji "Premijera".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojan Grujic Official (@bojanbokigrujic) дана 1. Авг 2020. у 1:43 PDT

Mia Borisavljević - Veridba je bila lažna

Iako su skoro svi mediji preneli da će Mia i Bojan napokon stati pred matičara i izgovoriti sudbonosno "Da", to se izgleda neće dogoditi. Pevačica priznaje da je Bojan nije pitao da se uda za njega.

- Nije, ne, preznojio se čovek, dao mi prsten i više ništa nije ni mogao da me pita. Mislim, mi smo po svim zakonima i pravima muž i žena pošto imamo dete, ali nismo vereni niti planiramo - zaključila je Mia u pomenutoj emisiji i razočrala armiju fanova što je neće videti u venčanici u skorije vreme.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram