Mia Borisavljević trudna, stiže preslatko pojačanje

Mia Borisavljević trudna, stiže preslatko pojačanje

Autor: | 16/12/2020

0

Mia Borisavljević trudna je po drugi put i u dom popularne pevačice i njenog dugogodišnjeg partnera Bojana Grujića uskoro će stići preslatko pojačanje. Kako piše "Blic", pevačica je danas saznala prelepe vesti, a ćerkica Ema ne može da dočeka leto kada će na svet doći bata ili seka.

Pročitajte: Najkraća veridba u istoriji - Ne udaje se Mia Borisavljević, evo šta je problem

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ❣️𝐌𝐢𝐚 𝐁𝐨𝐫𝐢𝐬𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐯𝐢ć ❣️ (@miaborisavljevic)

Mia je odlučila da svoju sreću ne krije, već je potvrdila radosne vesti.

- Istina je da sam trudna, treći sam mesec. Svi smo mnogo uzbuđeni, jedva čekamo da beba dođe na svet. Uskoro ćemo saznati i pol bebe, za neke tri nedelje. Ja iskreno priželjkujem devojčicu, Bojan bi hteo dečaka, a Ema bi htela i jedno i drugo, ali to joj se sada neće ispuniti... I ona se mnogo raduje što će dobiti pojačanje. Pazim se sada zbog korone, vodim računa, koliko je god moguće, ali se ne plašim - uzbuđeno je rekla Mia za "Pink.rs".

foto: ATA Images

Pre samo nekoliko dana Mia je gostujući u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" ogovarala na pitanja fanova i komenatrisala ovu temu. Kada je čula pitanje da li je ponovo trudna, iznenadila se, pa je nasmejala voditeljke svojom reakcijom, a sada je jasno i zbog čega.

- Što? Jesam li debela? - začudila se Mia i dodala:

- Pa dobro, ja sam se možda sada naspavala, pa izgledam svežije. Videćemo. Možda mi nešto slute. Volela bih da imam dvoje dece. Dve devojčice. Ja sam tako naručila i za prvo dete. Svi kažu da ona liči na Bojana - istakla je tada već trudna Mia Borisavljević.

Čestitamo!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ❣️𝐌𝐢𝐚 𝐁𝐨𝐫𝐢𝐬𝐚𝐯𝐥𝐣𝐞𝐯𝐢ć ❣️ (@miaborisavljevic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti