Sastojci:
500 g pilećeg belog mesa
120 g mocarele
2 kašike senfa
2 dl pavlake
1 kašika putera
1 kašika gustina
2 dl supe od povrća
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Pileće belo meso iseći na šnicle, staviti u najlon kesu i istanjiti tučkom za meso.
2. Šnicle natrljati začinima i premazati senfom.
3. Mocarelu iseći na tanke kolutove, te na svaku šniclu staviti po dva koluta i urolovati. Pripremljene rolnice uvezati kuhinjskim koncem.
4. U teflonskom tiganju otopiti puter i na njemu propržiti rolnice. Kada rolnice porumene, sipati malo supe i dinstati na umerenoj temperaturi.
5. Zatim dodati pavlaku, preostali senf i kratko prokuvati. Pred kraj dodati začine po ukusu, posuti gustinom i kuvati na umerenoj temperaturi dok se ne dobije željena gustina.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Spektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte višeJovana Joksimović skinula 25 kilograma, ima trik za one u četrdesetim
Ishrana Jovane Joksimović idealna za letnje dane
14/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)