Zapečeno belo meso

Zapečeno belo meso

Autor: | 06/01/2015

0

Sastojci:

800 g pilećeg belog mesa
1 instant čorba od pečuraka
2 dl pavlake
2 dl neutralne pavlake
2 kašike ulja
1 dl mleka
1 brokoli
mešavina začina
so, biber

Priprema:

1. Pileće belo meso iseći na šnicle, staviti u najlon kesu i istanjiti tučkom za meso.
2. Zatim svako parče mesa uvaljati u instant čorbu od pečuraka, te poslagati u nauljenu vatrostalnu činiju.
3. Umutiti kiselu i neutralnu pavlaku, dodati malo mleka i začine po ukusu, pa dobro izmešati.
4. Pripremljenu smesu preliti preko šnicli i peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumeni.
5. Brokoli obariti u slanoj vodi i poslužiti kao prilog uz gotovo jelo.

Izvor: Dobra hrana

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin