Sastojci:
1 veća tortilja
120 g goveđeg filea
20 g celera
20 g tikvica
20 g crvene paprike
20 g zelene paprike
20 g šargarepe
30 g kukuruza šećerca
60 g obarenog crvenog pasulja
15 ml maslinovog ulja
4 g soli, 2 g bibera
5 g belog luka
5 g peršuna
10 ml soja sosa
5 g đumbira
30 ml pavlake
Priprema:
1. Tortilju kratko ispeći na suvom tiganju sa obe strane.
2. Pasulj izmiksati u blenderu sa dodatkom maslinovog ulja, belog luka, soli i bibera.
3. Sve povrće iseći na žilijen (štapiće) i propržiti na maslinovom ulju.
4. Goveđi file iseći na žilijen i takođe sotirati (pržiti) na maslinovom ulju.
5. Sjediniti povrće i meso, pa začiniti soja sosom i đumbirom, posoliti, pobiberiti, dodati sitno seckani peršun i promešati.
6. Tortilju premazati pireom od pasulja, preko njega rasporediti povrće i meso, pa urolati i preseći napola. Servirati sa kiselom pavlakom i kuvanim kukuruzom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)