Sastojci:
1 veća tortilja
120 g goveđeg filea
20 g celera
20 g tikvica
20 g crvene paprike
20 g zelene paprike
20 g šargarepe
30 g kukuruza šećerca
60 g obarenog crvenog pasulja
15 ml maslinovog ulja
4 g soli, 2 g bibera
5 g belog luka
5 g peršuna
10 ml soja sosa
5 g đumbira
30 ml pavlake
Priprema:
1. Tortilju kratko ispeći na suvom tiganju sa obe strane.
2. Pasulj izmiksati u blenderu sa dodatkom maslinovog ulja, belog luka, soli i bibera.
3. Sve povrće iseći na žilijen (štapiće) i propržiti na maslinovom ulju.
4. Goveđi file iseći na žilijen i takođe sotirati (pržiti) na maslinovom ulju.
5. Sjediniti povrće i meso, pa začiniti soja sosom i đumbirom, posoliti, pobiberiti, dodati sitno seckani peršun i promešati.
6. Tortilju premazati pireom od pasulja, preko njega rasporediti povrće i meso, pa urolati i preseći napola. Servirati sa kiselom pavlakom i kuvanim kukuruzom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)