Priča o Hariju Poteru dobija nastavak u pozorištu

Priča o Hariju Poteru dobija nastavak u pozorištu

Autor: | 27/07/2015

0

Spisateljica J. K. Roling obradovala je mnoge ljubitelje knjiga i filmova o čarobnjaku Hariju Poteru.

Ona je na svom Twitter nalogu juče i zvanično potvrdila da će se sledeće godine u Londonu održati premijerno izvođenje predstave “Harry Potter and the Cursed Child” (u slobodnom prevodu "Hari Poter i ukleto dete").

- Danas je vrlo poseban dan iz dva razloga. Prvo, ‘Hari Poter i kamen mudrosti’ objavljen je u Velikoj Britaniji pre 18 godina! Takođe sam veoma srećna što mogu da potvrdim da će se nova predstava pod nazivom ‘Harry Potter and the Cursed Child’ igrati u Londonu sledeće godine - napisala je Roling.

- Biće to nova priča koja je rezultat saradnje između Džeka Torna, reditelja Džona Tifanija i mene. Ne želim da otkrivam mnogo toga, jer ne želim da ljubiteljima pokvarim nešto što će biti prava poslastica. Međutim, mogu da kažem da to neće biti prednastavak! Moram i da odgovorim na neizbežno (i razumno!) pitanje – zašto ‘Cursed Child’ nije roman’. Ubeđena sam da kada publika vidi predstavu, složiće se da je to jedini pravi medij za ovu priču. Imala sam bezbroj ponuda da produžim priču o Hariju tokom svih ovih godina, ali Džek, Džon i Sonja Fridman su tim iz snova! Bilo je veliko zadovoljstvo da podelim s njima (i uskoro s vama!) neispričani deo priče o Hariju.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images hellomagazin