2 muskantne bundeve
200 g pečenice
200 g šampinjona
1 glavica luka
4 veze sremuša
maslinovo ulje
100 g kačkavalja
peršun
so
biber
veza rukole (ili zelene salate)
Priprema:
1. Bundeve preseći uzduž i očistiti od semena. Šampinjone oprati, osušiti i iseći na listiće. Sremuš oprati i iseckati. Iseći crni luk na sitno.
2. Na malo maslinovog ulja propržiti luk, pa dodati pečurke, pečenicu i sremuš. Pržiti veoma kratko samo dok pečurke ne omekšaju.
3. Napuniti polovine bundeve, narendati odozgo kačkavalj i peći u rerni na umerenoj vatri dok bundeva ne omekša.
4. Ukrasiti svežim peršunom i servirati na podlozi od rukole.
Slične Vesti
Gorica Popović ima sjajan predlog za hladne zimske dane: Pivski hleb koji će vam očarati sva čula
Recept Gorice Popović za pivski hleb
27/11/2023
Saznajte višePročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)