Otvorene police u kuhinji

Otvorene police u kuhinji

13/01/2014

0

Kuhinja može biti jedna od najtežih prostorija za dekorisanje...

One zahtevaju mnogo prostora za skladištenje i puno praktičnih rešenja, ali takođe želite da izgledaju lepo, jer tamo provode toliko vremena.

Dakle, kako da pronađete ravnotežu između praktičnosti i stila?

Otvorene police su jedna opcija. One vam omogućavaju da pokaže neke od svojih omiljenih dekorativnih predmeta, umesto da skrivate sve iza vrata ormara. Ali to može biti nezgodno za stil, jer čak i blaga dezorganizacija može izgledati aljkavo. Evo nekoliko saveta za stilizovanje otvorenih polica u vašoj kuhinji, tako da one mogu da izgledaju moderno umesto aljkavo.

Ako već nemate otvorene police u vašoj kuhinji, veličina i raspored vaših polica su najvažnije stvari koje treba razmotriti. Možete staviti jednostavne police direktno na zid, ili kupiti samostojeću jedinicu sa otvorenim policama.


Pošto će predmeti na ovim policama biti izloženi pogledu, važno je da dobro izgledaju zajedno. Dakle, izaberite temu ili šemu boja i uključite samo one koje se uklapaju. To može da znači da ste samo izabrali bele tanjire, vaše omiljene antičke predmete, šarene šoljice, ili bilo šta drugo što će izgledati dobro zajedno.

Iako ćete morati da izaberete predmete koji izgledaju dobro zajedno, to ne znači da svi moraju da budu potpuno isti. Ako želite da prikažete svoju kolekciju šarenih šoljica, izaberite druge predmete iz vaše kuhinje ili ostatka vašeg doma koji će ići sa tim bojama i pomoći da dodate malo varijacije i interesantnih detalja vašim policama.

Izvor: mojenterijer.rs

 

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin