Sastojci:
- 1 pileće belo meso
- 2 kašike senfa
- 1/2 manjeg brokolija
- 120 g mladog sira
- 4 mlade tikvice
- 0,5 dl maslinovog ulja
- mešavina začina, so
Način pripreme:
1. Pileće belo meso odvojiti od kostiju tako da se od jednog belog mesa dobiju dve veće šnicle. Šnicle poprečno zaseći i otvoriti, a potom ih začiniti po ukusu i premazati senfom.
3. Mladi sir iseći na 4 šnite.
4. Na svaku šniclu od belog mesa staviti cvet brokolija i šnitu mladog sira i preklopiti. Krajeve šnicle istanjiti tučkom za meso da se slepe. Na isti način napuniti preostale šnicle pa ih premazati uljem.
5. Roštilj prethodno pripremiti i sačekati da ostane žar. Potom na njega spuštati punjenu piletinu i pržiti je dok ne porumeni.
6. Tikvice zajedno sa korom iseći na kolutove, blago posoliti te ih propržiti na vrelom ulju da porumene.
7. Prženu piletinu poslužiti uz tikvice.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)