Sastojci:
- 800 g pilećeg belog mesa
- 3 parčeta hleba
- 2 čena belog luka
- 1 dl crnog vina
- 100 g badema
- 3 dl pileće supe
- 100 g majoneza
- 100 g kačkavalja
- 4 kašike ulja
- mešavina začina, biber
Priprema:
1. Hleb iseći na krupnije kocke, a beli luk sitno iseckati.
3. Pileće belo meso iseći na šnicle i propržiti na malo ulja pa dodati pripremljeni umak od badema, crno vino, pileću supu i začine po ukusu. Kuvati na umerenoj temperaturi dok meso ne omekša.
4. Pred kraj kuvanja dodati rendani kačkavalj i majonez te polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)