Sastojci:
- 1 veći svinjski file
- 500 g pilećeg filea
- 4 dl soka od paradajza
- 1 dl belog vina
- 2 dl juneće supe
- 1 veći brokoli
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica seckanog bosiljka
- 0,5 dl ulja
- mešavina začina
Priprema:
1. Svinjski i pileći file uzdužno iseći na trake debljine 2 cm.
3. Pomešati sok od paradajza, belo vino, ulje i juneću supu te dodati pasirani beli luk, bosiljak, začine po ukusu i promešati.
4. U vatrostalnu posudu sipati pripremljenu smesu od paradajza, a zatim u nju poslagati pletenice od mesa da ogreznu. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok meso ne omekša, a tečnost napola ne uvri.
5. Brokoli obariti u slanoj vodi, ocediti ga od suvišne tečnosti i poslužiti kao prilog uz gotovo jelo.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)