Sastojci:
- 500 g pečene junetine
- 150 g pirinča
- 1 kašika senfa
- 300 g majoneza
- 2 dl pavlake
- 4 jajeta
- 200 g kiselih krastavaca
- 1 praziluk
- 1 veća crvena paprika
- mešavina začina
- so, biber
Priprema:
1. Pirinač obariti u slanoj vodi pa ga ocediti od suvišne tečnosti.
3. Jaja obariti i izrendati na krupno rende.
4. Posebno umutiti majonez, pavlaku i senf.
5. U većoj posudi sjediniti junetinu, papriku, jaja, kisele krastavce, pirinač i praziluk.
6. Preliti pripremljenom smesom od majoneza, dodati začine po ukusu i polako promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Spektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)