Sastojci:
- 500 g pilećeg belog mesa
- 2 glavice crnog luka
- 4 paradajza
- 2 crvene paprike
- 2 šargarepe
- 100 g mesnate slanine
- 150 g kačkavalja
- 4 jajeta
- 4 kašike ulja
- mešavina začina
- biber
Priprema:
1. Pileće belo meso, paradajz i papriku iseći na krupnije kocke.
3. Na malo ulja propržiti crni luk, dodati slaninu i šargarepu te i njih propržiti. Zatim dodati piletinu i pržiti je dok ne porumeni.
4. Nastaviti sa dinstanjem uz povremeno dolivanje vode po potrebi.
5. Kada je meso napola dinstano, dodati paradajz i začine po ukusu. Nastaviti sa dinstanjem dok svi sastojci ne omekšaju, a suvišna tečnost ne uvri.
6. Vatrostalnu posudu nauljiti i u nju preručiti smesu od piletine i povrća. Odozgo posuti kačkavaljem i razbiti jaja.
7. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok se jaja ne ispeku.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deca ne mogu da mu odole: Ana Ivanović oduševila receptom za zdrav sladoled (video)
Ana Ivanović ima sjajan predlog za zdravu poslasticu. Zove ga nice cream (izvedeno od ice cream, sladoled)
20/05/2024
Saznajte višeSpektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)