Sastojci:
- 800 g svežih svinjskih rebaraca
- 0,5 dl soja sosa
- 1 dl soka od paradajza
- 1 kašičica senfa
- 2 kašike vuster sosa
- 1 kašičica šećera
- 3 čena belog luka
- 1 pomorandža
- ulje, biber,so
Priprema:
1. Svinjska rebra iseći na manje komade.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti soja sos, sok od paradajza, senf, šećer, vuster sos, sok od pomorandže, beli luk i malo bibera po ukusu.
4. U pripremljenu smesu natopiti svinjska rebarca i ostaviti ih da se mariniraju najmanje 120 min.
5. Vatrostalnu posudu nauljiti i u nju poslagati marinirana rebarca te ih preliti ostatkom marinade. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumene.
6. Pečena rebarca poslužiti uz pržene šargarepe.
Izvor: Dobar hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Ove "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeOmiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)