Sastojci:
- 700 g telećih šnicli
- 3 glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- 1 veća zelena paprika
- 250 g mariniranih šampinjona
- 1 l juneće supe
- 1 kašika gustina
- mešavina začina
- ulje, so
Priprema:
1. Teleće šnicle istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
3. Marinirane šampinjone preseći napola.
4. Na malo ulja propržiti šnicle sa obe strane da porumene, a zatim ih izvaditi i ostaviti na toplom.
5. Na masnoći od mesa kratko propržiti crni i beli luk. Potom dodati papriku i pržiti je dok ne omekša.
6. Vratiti šnicle pa sve zajedno dinstati uz povremeno dolivanje juneće supe po potrebi dok meso ne omekša.
7. Pred kraj dinstanja dodati mešavinu gustina i malo vode pa kratko prokuvati. Gotove šnicle mogu se poslužiti uz pire krompir.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deca ne mogu da mu odole: Ana Ivanović oduševila receptom za zdrav sladoled (video)
Ana Ivanović ima sjajan predlog za zdravu poslasticu. Zove ga nice cream (izvedeno od ice cream, sladoled)
20/05/2024
Saznajte višeSpektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)