Sastojci
- 500 g pilećeg belog mesa
- 2 kašike pavlake
- 120 g kačkavalja
- 20 g parmezana
- 2 jajeta
- 100 g brašna
- 25 g putera
- 200 g šampinjona
- 3 dl neutralne pavlake
- 1 kašičica peršuna
- mešavina začina, ulje
Priprema:
1. Piletinu iseći na krupnije komade, a potom je sjediniti sa pavlakom, začiniti po ukusu i ostaviti da stoji u frižideru 60 min. Zatim je zajedno sa pavlakom samleti u mašini za mlevenje mesa.
3. Šampinjone iseći na listove i propržiti ih na malo putera. Potom dodati neutralnu pavlaku, peršun i začine po ukusu pa kratko prokuvati.
4. Pržene krokete preliti sosom od pečuraka.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)