Sastojci:
- 4 veća krompira
- 200 g goveđe pršute
- 1 manji praziluk
- 100 g kačkavalja
- 1 kašika seckanog peršuna
- 5 kašika maslinovog ulja
- 2 dl goveđe supe
- mešavina začina
- so, biber
Priprema:
1. Krompir dobro oprati a potom zajedno sa ljuskom obariti u slanoj vodi.
3. Praziluk iseći na kockice, 4 lista goveđe pršute izdvojiti i ostaviti sa strane a preostalu pršutu iseći na kockice.
4. Na malo maslinovog ulja propržiti praziluk. Potom dodati seckani krompir i pršutu, goveđu supu, peršun i začine po ukusu pa promešati.
5. Pripremljenim filom napuniti krompire, dekorisati listovima pršute i posuti rendanim kačkavaljem. Poslagati ih u nauljenu vatrostalnu posudu i peći u zagrejanoj rerni na 180 ºC 20 min.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)