Sastojci:
- 300 g dimljenog lososa
- 200 g kukuruza šećerca
- 4 šargarepe
- 200 g graška
- 400 g krompira
- 200 g kiselih krastavaca
- 300 g posnog majoneza
- mešavina začina, biber
Priprema:
1. Kisele krastavce i dimljenog lososa iseći na kockice.
3. Grašak i kukuruz šećerac takođe obariti i ocediti od suvišne tečnosti.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti kisele krastavce, dimljeni losos, šargarepu, krompir, grašak i kukuruz šećerac.
5. Dodati posni majonez, začine po ukusu i polako promešati kako bi se dobila ujednačena smesa.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)