Sastojci:
- 300 g dimljenog lososa
- 200 g kukuruza šećerca
- 4 šargarepe
- 200 g graška
- 400 g krompira
- 200 g kiselih krastavaca
- 300 g posnog majoneza
- mešavina začina, biber
Priprema:
1. Kisele krastavce i dimljenog lososa iseći na kockice.
3. Grašak i kukuruz šećerac takođe obariti i ocediti od suvišne tečnosti.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti kisele krastavce, dimljeni losos, šargarepu, krompir, grašak i kukuruz šećerac.
5. Dodati posni majonez, začine po ukusu i polako promešati kako bi se dobila ujednačena smesa.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Vaskršnji utorak, najsrećniji dan u godini: Ove četiri stvari danas nikako ne bi trebalo raditi
Vaskršnji utorak je najsrećniji dan u godini
07/05/2024
Saznajte višeIstina je samo jedna: Pesma Đurđevdan nema veze sa ljubavnom pričom, već sa neopisivom tragedijom
Kako je nastala pesma Đurđevdan...
06/05/2024
Saznajte višeKako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeLjilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)