Sastojci:
- 200 g fetućini testenina
- 20 g maslaca
- 2 kašike maslinovog ulja
- 8 listića sveže žalfije
- 150 g rikota sira
- 30 g sveže ribanog parmezana
- 100 g buđavog sira
- so i biber
Priprema:
1. Skuvajte fetućini testeninu, prema uputstvu s pakovanja. Ocedite testeninu i vratite je nazad u šerpu.
3. U tiganju zagrejte maslac i maslinovo ulje. Ubacite listiće čaja i pržite po 3 min. sa svake strane.
4. Rasporedite testeninu na porcije, ukrasite hrskavim listićima čaja i malo maslaca. Posolite i pobiberite.
Još zanimljivih i ukusnih jela možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici 24Kitchen Serbia!
Izvor: 24Kitchen
Slične Vesti
Pročitajte još
Nikada niste pravili vatrena jaja? Jednostavnije je nego što mislite, samo pratite recept
Da, dobro ste pročitali – vatrena jaja. Jedna vrlo zabavna, ali i ukusna ideja. Uostalom, pogledajte ove neodoljive fotografije
26/04/2024
Saznajte višeZlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)