Sastojci:
- 300 g pilećeg belog mesa
- 1 manji karfiol
- 1 glavica crnog luka
- 3 šargarepe
- 1 žumance
- 1 dl neutralne pavlake
- 50 g graška
- 1 kašika gustina
- 1 limun, ulje
- 1,5 l vode
- mešavina začina
- so, biber
Priprema:
1. Crni luk, šargarepu i piletinu iseći na kockice, a karfiol iskidati na manje cvetove.
3. Kada je piletina napola dinstana, doliti vodu i ostaviti da proključa. Potom dodati karfiol i grašak te nastaviti sa kuvanjem dok svi sastojci ne omekšaju.
4. Pred kraj kuvanja dodati mešavinu gustina sa malo vode, začine po ukusu i kuvati dok se ne dobije željena gustina.
5. U gotovu čorbu dodati mešavinu žumanca i neutralne pavlake te sok od limuna i promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)