Sastojci:
- 1 veća konzerva tunjevine
- 200 g mariniranih šampinjona
- 400 g krompira
- 2 veće šargarepe
- 1/2 manjeg karfiola
- 100 g graška
- 100 g kiselih krastavaca
- 2 kašike soka od limuna
- 2 kašike soja sosa
- 200 g majoneza
- 1 dl pavlake
- mešavina začina, so
Priprema:
1. Krompir zajedno sa ljuskom obariti u slanoj vodi. Potom ga ocediti od suvišne tečnosti, oguliti i iseći na kockice.
3. Marinirane šampinjone iseći na listove, a kisele krastavce na kockice.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti majonez, pavlaku, soja sos, sok od limuna i začine po ukusu pa dobro izmešati da se dobije ujednačena smesa.
5. Sjediniti krompir, šargarepu, karfiol, grašak, šampinjone i kisele krastavce. Dodati oceđenu tunjevinu, preliv od majoneza i polako promešati varjačom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Četiri kore, čokolada, puding i maline: Recept za Baron tortu koju je Čkalja obožavao
Recept za Baron tortu
28/03/2024
Saznajte višeDivlja čaga, moćno oružje iz Sibira koje čuva vaše zdravlje
Ekstrakt divlje čage je moćni preparat iz Sibira
26/03/2024
Saznajte višeOvako se hranio genije: Nikola Tesla imao je veoma strog režim, a jedan obrok nikada nije preskakao
Ishrana Nikole Tesle bila je specifična
26/03/2024
Saznajte višeLilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
Lilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
25/03/2024
Saznajte višeOvako se sin uči da postane džentlmen i šmeker: Đoković uveo strogo pravilo Stefanu
Pravilo Novaka Đokovića za sina Stefana
23/03/2024
Saznajte više
Komentari (0)