Sastojci:
- 1 veća konzerva tunjevine
- 200 g mariniranih šampinjona
- 400 g krompira
- 2 veće šargarepe
- 1/2 manjeg karfiola
- 100 g graška
- 100 g kiselih krastavaca
- 2 kašike soka od limuna
- 2 kašike soja sosa
- 200 g majoneza
- 1 dl pavlake
- mešavina začina, so
Priprema:
1. Krompir zajedno sa ljuskom obariti u slanoj vodi. Potom ga ocediti od suvišne tečnosti, oguliti i iseći na kockice.
3. Marinirane šampinjone iseći na listove, a kisele krastavce na kockice.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti majonez, pavlaku, soja sos, sok od limuna i začine po ukusu pa dobro izmešati da se dobije ujednačena smesa.
5. Sjediniti krompir, šargarepu, karfiol, grašak, šampinjone i kisele krastavce. Dodati oceđenu tunjevinu, preliv od majoneza i polako promešati varjačom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)