Sastojci:
- 1/2 korena celera
- 3 kisele jabuke
- 100 g oraha
- 1 dl pavlake
- 150 g majoneza
- 1/2 limuna
- mešavina začina
Priprema:
1. Celer očistiti i izrendati na krupno rende.
3. Orahe krupno iseckati.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti celer, jabuke i orahe.
5. Posebno umutiti pavlaku, majonez i sok od limuna te preliti preko seckanih sastojaka. Dodati začine po ukusu i polako promešati da se dobije ujednačena smesa.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Nikada niste pravili vatrena jaja? Jednostavnije je nego što mislite, samo pratite recept
Da, dobro ste pročitali – vatrena jaja. Jedna vrlo zabavna, ali i ukusna ideja. Uostalom, pogledajte ove neodoljive fotografije
26/04/2024
Saznajte višeZlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)