Sastojci:
- 250 g brokolija
- 3 kašike putera
- 3 kašike brašna
- 3 dl mleka
- 120 g kačkavalja
- 40 g parmezana
- 6 jaja
- 3 kašike ulja
- mešavina začina
Priprema:
1. Brokoli iskidati na cvetove i obariti ga u slanoj vodi. Belanca odvojiti od žumanaca pa umutiti u čvrst sneg.
3. U zgusnutu masu dodati kačkavalj i parmezan, začiniti po ukusu, promešati i ostaviti da se ohladi.
4. Posebno umutiti žumanca, dodati ohlađen sos, obarene cvetove brokolija i sneg od belanaca, pa polako promešati.
5. Posude za sufle premazati uljem, sipati pripremljenu masu i peći u rerni dok ne porumeni.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)