Sastojci:
- 400 g šampinjona
- 100 g trapista
- 100 g listova bekon slanine
- 150 g šeri paradajza
- 0,5 dl ulja
- začin C
Priprema:
1. Sa šampinjona odstraniti drške, a središnji deo posoliti, te trapist iseći na kocke.
3. Na štap za ražnjiće nabadati punjene šampinjone, šeri paradajz i rolovanu slaninu, pa nastaviti istim redosledom dok se ne potroši sav pripremljen materijal.
4. Pripremljene ražnjiće peći na vrelom ulju sa svih strana dok ne porumene.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Poslastica dana: Kolač od 3 nespojiva sastojka po receptu Slobe Stefanovića
Recept Slobodana Stefanovića za susam keks
02/05/2024
Saznajte višePrvomajski praznik u vili Đokovića kraj Rume: Srđan i Dijana u ovoj oazi okupljaju prijatelje
Vila Đokovića kod Rume oaza za druženje
01/05/2024
Saznajte višePrvomajski ručak po recepturi Jelene Đoković: Roštilja i ona, ali na poseban način
Prvomajski ručak Jelene Đoković
30/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)