Sastojci:
- 400 g šampinjona
- 100 g trapista
- 100 g listova bekon slanine
- 150 g šeri paradajza
- 0,5 dl ulja
- začin C
Priprema:
1. Sa šampinjona odstraniti drške, a središnji deo posoliti, te trapist iseći na kocke.
3. Na štap za ražnjiće nabadati punjene šampinjone, šeri paradajz i rolovanu slaninu, pa nastaviti istim redosledom dok se ne potroši sav pripremljen materijal.
4. Pripremljene ražnjiće peći na vrelom ulju sa svih strana dok ne porumene.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)