Sastojci:
- 1 veći juneći jezik
- 300 g šampinjona
- 100 g putera
- 2 dl pavlake
- 1 glavica luka
- 1 kašika rena
- 1 kašika senfa
- 1 kašika brašna
- 3 dl juneće supe
- začin C, biber
Priprema:
1. Juneći jezik skuvati, oljuštiti i iseći na šnicle debljine 1 cm, šampinjone iseckati na listiće, a luk na režnjeve.
3. U omekšalo povrće dodati pavlaku, kuvani jezik i senf, te dinstati još 15 minuta. Pred kraj kuvanja začiniti po ukusu i zgusnuti hladnom zaprškom (mešavinom vode i brašna).
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Danas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte višePoslastica dana: Kolač od 3 nespojiva sastojka po receptu Slobe Stefanovića
Recept Slobodana Stefanovića za susam keks
02/05/2024
Saznajte višePrvomajski praznik u vili Đokovića kraj Rume: Srđan i Dijana u ovoj oazi okupljaju prijatelje
Vila Đokovića kod Rume oaza za druženje
01/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)