Sastojci:
- 1 veći juneći jezik
- 300 g šampinjona
- 100 g putera
- 2 dl pavlake
- 1 glavica luka
- 1 kašika rena
- 1 kašika senfa
- 1 kašika brašna
- 3 dl juneće supe
- začin C, biber
Priprema:
1. Juneći jezik skuvati, oljuštiti i iseći na šnicle debljine 1 cm, šampinjone iseckati na listiće, a luk na režnjeve.
3. U omekšalo povrće dodati pavlaku, kuvani jezik i senf, te dinstati još 15 minuta. Pred kraj kuvanja začiniti po ukusu i zgusnuti hladnom zaprškom (mešavinom vode i brašna).
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)