Sastojci:
- 3 kašike kajmaka
- 1 glavica crvenog luka
- 1 manji koren celera
- 2 zelene paprike
- 6 dl vode
- 6 dl mleka
- 1 dl pavlake
- 150 g feta sira
- bosiljak
- mešavina začina, biber
Priprema:
1. Crveni luk, celer i paprike sitno iseckati.
3. Zatim dodati papriku i bosiljak, sipati mešavinu vode i mleka, začiniti po ukusu, poklopiti i kuvati na umerenoj temperaturi 30 minuta dok povrće ne omekša.
4. Gotovu čorbu skloniti sa ringle, dodati mešavinu pavlake i feta sira, pa dobro izmešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Ljilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte višePoslastica dana: Kolač od 3 nespojiva sastojka po receptu Slobe Stefanovića
Recept Slobodana Stefanovića za susam keks
02/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)