Sastojci:
- 30 većih šampinjona
- 1/2 praziluka
- 2 konzerve tunjevine
- 200 g pelata paradajza
- 2 kašike seckanog peršuna
- sok od jednog limuna
- 0,5 dl ulja
- začin C, biber
Priprema:
1. Oprati pečurke i odvojiti drške, pa ih poprskati limunovim sokom da ne bi pocrnele. Praziluk i drške od pečuraka sitno iseckati, tunjevinu procediti od ulja, a pelat paradajza iseći na kocke.
3. U masnoću od šampinjona staviti praziluk, pa kad omekša dodati pelat paradajza i seckane drške pečuraka, začiniti po ukusu i dinstati dok svi sastojci ne omekšaju. Pred kraj dinstanja umešati tunjevinu i pršun. Pripremljenom masom puniti kape od pečuraka.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)