Sastojci:
- jagnjeći but sa kostima (2,5 kg)
- 2 kašike paradajz pirea
- 0,5 dl maslinovog ulja
- 3 čena belog luka
- 1 kašika ruzmarina
- 1 l juneće supe
- 500 g fi leta pečene paprike
- 1 kg krompira
- začin C,
- biber
Priprema:
1. U manjoj posudi napraviti marinadu od sitno seckanog belog luka, paradajz pirea, maslinovog ulja, mlevenog ruzmarina, začina C i bibera.
3. Pekač nauljiti, položiti pripremljeno meso, te zaliti sa malo supe, poklopiti ga i ostaviti da se peče.
4. Krompir oljuštiti, iseći na četvrtine, pa kada je pečenje napola gotovo, dodati krompir i nastaviti sa pečenjem, uz povremeno dolivanje supe dok meso ne omekša.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)