Sastojci:
- 2 jajeta
- 3 paradajza
- 1 glavica crvenog luka
- 2 konzerve tunjevine
- 4 kisela krastavca
- 1,5 dl biljne pavlake
- 100 g majoneza
- 300 g spiralne testenine
- 1 kašika ulja
- mešavina začina, so, biber
Priprema:
1. Testeninu obariti u slanoj vodi, a zatim je procediti, poprskati uljem da se ne slepi, te ostaviti da se ohladi. Jaja takođe obariti.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti obarenu testeninu, tunjevinu, krastavce, paradajz i luk, pa preliti mešavinom biljne pavlake i majoneza te začiniti po ukusu.
4. Obarena jaja iseći uzdužno na kriške i njima dekorisati pripremljenu salatu.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Prvomajski ručak po recepturi Jelene Đoković: Roštilja i ona, ali na poseban način
Prvomajski ručak Jelene Đoković
30/04/2024
Saznajte višeĐoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte višePoslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)