Bruk Šilds: Rakošan dom na Menhetnu koji odiše porodičnim uspomenama

Bruk Šilds: Rakošan dom na Menhetnu koji odiše porodičnim uspomenama

Autor: | 24/06/2012

0

Lepa glumica Bruk Šilds je sa svojih 40 godina postigla mnogo više nego što većina ljudi postigne tokom čitavog života. Poput njene lepote i poslovni uspesi joj konstantno napreduju, a njen najnoviji poduhvat je dizajn nakita.
Prošlog jula, nakon što se pridružila pozorišnoj trupi na Brodveju glumica se preselila u svoj novi, diskretno uređeni stan u jednoj Njujorškoj četvorospratnici.

Pre nekoliko godina, kuća u kojoj je Bruk živela i odrastala sa svojom majkom Teri je prodata, a sve porodične uspomene završile su u skladištu. Nakon ovog bolnog iskustva, Bruk je čvrsto odlučila da će pronaći mesta za sve te silne porodične slike i drangulije, te da ni jedna dragocena uspomena neće biti zanemarena.

Pošto je u potrazi sa savršenim domom obišla ceo Menhetn, Bruk je pre četiri godine konačno našla ono za čime je tragala i sa svojim dugogodišnjim prijateljem, dizajnerom Dejvidom Flintom Vudom, započela opsežne radove na kompletnom preuređenju stana.

Po Dejvidovim rečima kuća je trebala da sumira njen život, a imajući u vidu njenu bogatu i turbulentnu karijeru, to nije bio lak posao.
- Prosto sam bila oduševljena načinom na koji je Dejvid pomešao tradiciju sa modernizmom - prokomentarisala je Bruk rad svog prijatelja.

- Zajednička ideja nam je bila da postignemo efekat stare kuće, u kojoj se već generacijama živi - zakljućuje Flint Vud, a Bruk Šilds se nada da će njen novi dom, koji deli sa svojim dugogodišnjim suprugom i njihove dve ćerkice, jednoga dana to i postati.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: architecturaldigest.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti