Nikol Kidman prodaje stan u Njujorku (Foto)

Nikol Kidman prodaje stan u Njujorku (Foto)

Autor: | 08/08/2012

0

Australijska glumica Nikol Kidman prodala je luksuzni stan na Menhetnu za vrtoglavih 16 miliona dolara. Nikol je u ovom stanu živela devet godina, a sada će u lepotama otmenog stana koji ima 3.785 kvadratnih metara, uživati anonimni kupac.

Iako unutrašnje uređenje oduzima dah, najveći adut ovog raskošnog zdanja ipak je veličanstveni pogled na Njujork i njegovu luku.

Stan ima tri velike spavaće sobe, tri velika kupatila i jedno manje. Okružen je ogromnim prozorima koji propuštaju prirodnu svetlost tokom celog dana. Pored toga, i svaki komad nameštaja izabran je i smešten sa pažnjom, pa ceo stan odiše otmenošću.

Četrdesetpetogodišnja dobitnica Oskara ovaj raskošni stan kupila je 2003. godine. Iako Nikol poseduje nekoliko nekretnina širom sveta, ovaj njujorški stan bio joj je prilično drag. Ali, budući da sve više vremena provodi sa porodicom u rodnoj Australiji, odlučila je da ga proda.

Zgrada u kojoj je stan smešten poznata je i kao zgrada slavnih. Naime, osim Nikol, stan u njoj poseduju i neke druge zvezde poput glumca Hjua Džekmena i dizajnera Kelvina Klajna.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin