Džerard Batler otvara vrata raskošnog stana u Njujorku

Džerard Batler otvara vrata raskošnog stana u Njujorku

06/08/2011

0

Škotski glumac Džerard Batler već godinama uspešno gradi karijeru u Holivudu, a jedan deo svojih basnoslovnih honorara odlučio je da uloži u nekretnine. Pored toga što poseduje nekoliko kuća u domovini, četrdesetjednogodišnji glumac vlasnik je velelepne vile u Los Anđelesu, a prošle godine uselio se u prostrano potkrovlje u Njujorku. Inspirisan srednjim vekom glumac je pune četiri godine uređivao prostor shodno svojim željama i potrebama. Kako bi sve bilo savršeno angažovao je arhitektu Aleksandra Gorlina i dizajnera Elvisa Restaina. Miljenik dama širom sveta je ekskluzivno za magazin "Architectural Digest" otvorio vrata ovog raskošnog potkrovlja na Menhetnu.
- Hteo sam nešto što će istovremeno biti elegantno i nesvakidašnje, ali muški i sirovo. Ok, znam da mnogi kada vide zvekir umesto zvona na vratima, lavove, masivni nameštaj, komode i kristalne lustere pomisle: "Ko ovde živi? Spartanski kralj Leonida, fantom iz opere, Atila Hunski, Vukodlak ili Grof Drakula!". Ali, sve sam to ja! Četiri godine sam uređivao ovo potkrovlje pre nego što je dobilo sadašnji izgled i mnogo mi se sviđa - kaže popularni Džeri.
- Restaurirali smo mnogo starih stvari koje je Džeri doneo sa svojih putovanja po Evropi, a u stanu se nalaze i neki predmeti iz jednog starog njujorškog kafića - kaže dizajner Elvis Restaino koji je Batleru pomagao pri uređenju stana.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još