Rekord svih vremena! Dino Merlin rasprodao beogradsku Arenu za pola dana, zakazan novi datum

Rekord svih vremena! Dino Merlin rasprodao beogradsku Arenu za pola dana, zakazan novi datum

Autor: | 25/07/2023

1

Da je Dino Merlin zaista pravi muzički čarobnjak ovih prostora, govori činjenica da su u samo pola dana od puštanja u prodaju, sve ulaznice za koncert zakazan za 18. novembar u “Štark Areni" doslovno razgrabljene! To nije uspelo ni najvećim svetskim zvezdama koje su do sada posećivale region. Ove jeseni svi žele biti deo njegove nove turneje "Mi" koja već nosi srednje ime 'rasprodato', a koja još od prošle godine obara sve rekorde posećenosti u celoj Evropi. Brzinom kojom prodaje ulaznice, ovaj nedostižni sarajevski umetnik postao je najtraženiji izvođač na Balkanu i još jednom trijumfovao.

Promo

 

U Beogradu i u Srbiji zavladala je prava groznica, "Merlinomanija". Obožavaoci su tokom noći dežurali kako bi u trenutku puštanja u prodaju bili najbrži i osigurali ulaznice, a zbog ogromnog interesovanja na ticketing servisu, srušen je bio čak i sajt za prodaju karata u jednom trenu. Niko nije očekivao toliku navalu.

Promo

 

Zato je upravo sada objavljen i novi datum koncerta - nedelja 19. novembar u 20:30 časova, a ulaznice za novi datum biće u prodaji od srede, 26. jula na platformama ddtickets.rs i tickets.efinity.rs kao i na prodajnim mestima (Štark Arena, TC Rajićeva i Dom omladine). 

Željko Vidinović

 

Brzina kojom su obožavaoci ovog muzičkog virtouza došli do željenih ulaznica, ganula je i samog umetnika nakon što je primio vest o još jednom trijumfu i nedostižnom rekordu koji je postigao u svojoj bogatoj karijeri. Ali tu nije kraj! Kako je interesovanje za ovaj muzički spektakl nezapamćeno, a Arena se raspordaje za bukvalno nekoliko sati po konertu, saznajemo kako se za sve poklonike muzićkog superstara iz Sarajeva koji će uživo svedočiti ovom spektaklu priprema impozantna pozornica i raskošna scenska produkcija nikad viđena na ovim prostorima.

Željko Vidinović

 
 

Ovo će biti njegov sedmi koncert u beogradskoj Areni, a publika će kao i svaki put do sada uživati u vrhunskoj muzičkoj čaroliji po kojoj su prepoznatljivi koncerti ovog slavnog kantautora iz njegove četrdesetogodišnje bogate karijere.
Sve ovo, samo je još jedan pokazatelj da je Beograd s razlogom pravi izbor kada je reč o početku jesenjeg dela turneje “Mi”, jer srpska prestonica naprosto obožava ovog umetnika.

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Promo