Dino Merlin održao prvi veličanstveni koncert u našoj prestonici, poručio je: Ovo je moj grad

Dino Merlin održao prvi veličanstveni koncert u našoj prestonici, poručio je: Ovo je moj grad

Autor: | 19/11/2023

0

Koncert Dina Merlina oduševio publiku

Dino Merlin održao je prvi od četiri koncerta u dupke punoj Štark Areni. Muzičar je održao neverovatno emotivno veče u Beogradu, a publika je spremna i za naredne nastupe u našoj prestonici.

Ata Images

 

Dino Merlin je pokazao da je zaista sarajevski muzički čarobnjak brojnim bezvremenim numerama, a publika je svaku ispratila gromoglasnim aplauzom i pevanjem uglas. Muzičar se u jednom trenutku obratio publici emotivnim rečima.

Pročitajte: Dino Merlin posle 32 godine otkrio istinu o Ceci i pesmi Beograd - Bila je noć, njen partner je...

– Ovo je moj grad, mnogo ste mi nedostajali. Ovaj prizor je kao nekada. Ovo je fantastično. Nismo se videli osam godina, a to je jedan komad vremena. I štošta se u mom životu izdogađalo, život je brz posebno kad ste u mojim godinama, sve to brzo prolazi. Rodio se moj maleni i tu je jedna velika radost. Imam samo želju da taj moj maleni dečak uživa u miru sa sobom – rekao je Dino Merlin na početku koncerta u Beogradu, misleći na svog unuka.

Ata Images

 

Dino je premijerno otpevao i svoju novu numeru „Skoro će zima“ i rekao okupljenima da im potpuno predaje svoju intimu.

– Sada za mene nastupa najdublji trenutak mene. Kada svoju intimu predajem vama. To je jedna teža strana mene, tako da sam večeras posebno ganut i inspirisan. Prvi put ću otpevati ovu pesmu pred vama, numeru „Skoro će zima“ – rekao je pevač.

Pročitajte: Raskopčana košulja, kačket... Dino Merlin u Italiji uslikan sa fatalnom Srpkinjom koju svi odlično znate, ona poručuje - Neko poseban (foto)

Podsetimo, Dino Merlin rasprodao je četiri „Arene“ u Beogradu, četiri u Zagrebu, dve u Skopju i dve u Cirihu za samo nekoliko dana. „Merlinomanija“ traje više od godinu dana, kada je krenuo u globalnu turneju, a za svaki nastup traži se karta više.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images