Stil "ledene kraljice": Paž frizura u kombinaciji sa plavom bojom - top letnja frizura

Stil "ledene kraljice": Paž frizura u kombinaciji sa plavom bojom - top letnja frizura

17/05/2016

0

Kada su u pitanju frizure, trendovi se konstantno menjaju...

Međutim, u poslednje vreme je jedna frizura počela da se ističe i stalno da se pojavljuje, što među poznatim ličnostima, što među "običnim" ljudima - bar kada je reč o nekom letnjem "fazonu".

Toj frizuri smo dali titulu najmodernije frizure za leto, jer bukvalno ima sve - svetlu boju koja nekako umiruje i panki slojevitost koja daje uredan vajb rok stila. Jednostavno izgleda savršeno, ne možemo joj naći manu, plus, sve lepotice Holivuda su počele da je nose - nema bolje činjenice od te.

Kristen Stjuart, koja je inače brineta, ofarbala je kosu u ledenu plavu boju i skratila je na dužinu paža i moramo priznati da joj baš odlično stoji ovakva promena. Pored nje su Dženifer Lorens i Tejlor Svift učinile istu stvar i izgledaju otmeno, moderno i zaista neverovatno. Izgleda da je stil "ledene kraljice" opet počeo da se širi neverovatnom brzinom. I nama to ne smeta.

Farbanje u ovu platinasto, ledenu plavu boju možete uraditi i kod kuće - ako se već sami farbate i znate kako to funkcioniše ili ste dovoljno hrabri da pratite neki tutorijal na internetu. Mi vam preporučujemo da bolje odete kod frizera u salon, jer će on tačno znati šta treba da uradi za dobijanje baš ove nijanse i to bez greške - pogotovo ako imate tamniju boju kose. Pre nego što se odlučite za biranje ovog stila frizure, treba da znate da za njeno održavanje treba da utrošite malo više vremena, jer se zbog amonijaka (koji se dodajte u hidrogen) kosa dosta isušuje. Što se tiče novca, nije vam potrebno mnogo, a frizura je odlična za letnji stil.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash/story.rs/NP hellomagazin

Slične Vesti

Tagovi: frizura kosa lepota

Pročitajte još

Najnovije vesti