Slobodina i Vojinova praznična oaza: Dom glumačkog para odiše luksuzom i mirom

Slobodina i Vojinova praznična oaza: Dom glumačkog para odiše luksuzom i mirom

Autor: | 29/12/2023

0

Dom Slobode i Vojina Ćetkovića je oaza mira glumačkog para

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković deceniju i po uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi su ćerke bliznakinje Vera i Mila, koje su tek nedavno, diskretno i s povodom, počele da se pojavljuju u javnosti.

Ata Images

 

Glumački par privatni život ne eksponira u javnosti, pa je mnoge iznenadilo kada se na društvenim mrežama pojavio snimak Slobode za klavirom, dok se u pozadini čuju Vera i Mila koje pevaju. Svakako su imale od koga da naslede umetnički gen.

Osim lepe glumice, koju smo prvi put videli u kućnom izdanju, ukazala nam se i jedinstvena prilika da zavirimo u njen dom.

Pročitajte: Što me nisi duže čekao - Slobodu Mićalović ponele emocije, dohvatila mikrofon i zapevala baladu Lepe Brene VIDEO

Enterijerom dominiraju prirodne boje, stan je ispunjen svetlošću i sobnim biljkama, a ceo jedan zid je u staklu.

Budući da važe za porodične ljude privržene tradiciji, dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića posebna je priča u vreme velikih praznika kao što je Uskrs.

 

 

Instagram

 

Iako žive u Beogradu, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković svaki slobodan trenutak provode u Čortanovcima, gde su pre nekoliko godina kupili imanje na kome su izgradili udobnu vikendicu.

 

 

S obzirom na to da se kuća nalazi na samom obodu Dunava, fenomenalan pogled je zagarantovan, a svež vazduh i netaknuta priroda obezbeđuju preko potreban mir.

Pročitajte: Jakna Slobode Mićalović izdužuje noge i sužava struk - Zimogrožljive dame će je obožavati

Meštani idiličnog sremskog mesta su u razgovoru sa novinarima koji su ih obišli otkrili da popularni glumački par često dolazi u punom sastavu, zajedno sa ćerkama, a društvo im pravi i umiljati kućni ljubimac.

Instagram

 
 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još