Jakna Slobode Mićalović, izdužuje noge i sužava struk: Zimogrožljive dame će je obožavati

Jakna Slobode Mićalović, izdužuje noge i sužava struk: Zimogrožljive dame će je obožavati

Autor: | 25/11/2023

0

Jakna Slobode Mićalović san je svake zimogrožljive dame, a uz to svršeno sužava struk i izdužuje noge, tako da ćete u očima posmatrača izgledati izuzetno vitko.

S obzirom na to da se bliže sve hladniji dan, vreme je da, ako već niste, obezbedite sebi jednu zimsku jaknu u kojoj ćete izgledati vitko, koja će pratiti vašu figuru i neće vas ukrupnjavati, kao što to obično biva sa zimskim komadima.

Ata Images

 

Baš jednu takvu ponela je juče glumica Sloboda Mićalović. Objavila je fotografiju iz lifta, a sudeći prema njenom komentaru glumica je prilično zimogrožljiva dama.

Pročitajte: Kao sa druge planete - Sloboda Mićalović sinoć prošetala u izdanju kakvo se retko viđa kod nas

"Kad će leto?!",  napisala je kratko Sloboda, koja je pozirala u proštepanoj takozvanoj puf-jakni do struka sa kapuljačom koja je pravi hit ove zime, kako kod nas tako i u svetu.

Međutim, trebalo bi da budete izuzetno oprezne kod kupovine puf-jakni, da izbegavate dugačke modele do poda u širokom luku ukoliko kuburite sa visinom.

Jakna Slobode Mićalović san zimogrožljivih dama

Instagram

 

Dugačka i obimna jakna je zgodna stvar za garderobu ispod. Možete da obučete lagani džemper ili duksericu.

Međutim, trebalo bi da znate da uvek izgleda vrećasto, a zbog maksi dužine takav komad odeće sakriva i noge, vizuelno ih čineći kraćim.

Pročitajte: Jedinstven modni okršaj - Sve sestre Mićalović konačno na istom mestu, da li Mirjana može da parira Slobodi i Dragani

Umesto toga, bolje pogledajte jaknu malo ispod kolena sa kaišem koji će naglasiti struk i izdužiti siluetu ili kraću kao što je to učinila Sloboda Mićalović, koja obožava ležeran stil, a u takvom izdanju viđamo je često.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još