Kao u Pekingu, a ne u Beogradu: Stan Izvorinke Milošević zadiviće mnoge, jedan detalj nikad niste videli

Kao u Pekingu, a ne u Beogradu: Stan Izvorinke Milošević zadiviće mnoge, jedan detalj nikad niste videli

Autor: | 07/12/2023

0

Dom Izvorinke Milošević ne viđa se često 

Izvorinka Milošević decenijama živi u domu od sedamdesetak kvadrata koji je, budući da je zaljubljenik u kinesku kulturu, opremila komadima nameštaja sa Dalekog istoka.

Arhiva HELLO!

 

- Posle završene srednje škole došla sam u Beograd kako bih upisala Višu ekonomsku školu. Ubrzo sam osnovala svoju porodicu i dobila sina Davida.

Pročitajte: Za prelepim sinom Izvorinke Milošević devojke su ludele, a on je svoje srce poklonio jednoj Deani i majci podario prvo unuče FOTO

- Nisam često menjala životni prostor, stan u kome živim je tek drugi otkako sam se doselila u prestonicu - pričala je za magazin HELLO! pevačica poznata po promociji vlaške muzike, običaja i kulture.

Arhiva HELLO!

 

Govoreći o razlozima zbog kojih je odlučila da dom uredi u stilu istočnjačke kulture, istakla je:

- Kod mene sve ima veze sa Istokom, i to je nešto što me prati kroz život. Potičem iz istočne Srbije, ali sam oduševljena kulturom Kineza. Stan sam uredila kao da se nalazi u centru Pekinga, a ne Beograda.

- Moj sin David dopustio je da stan sredim kako ja želim, a on je svoju sobu doterao prema sopstvenom senzibilitetu.

Arhiva HELLO!

 

Dom Izvorinke Milošević opremljen je s mnogo stila 

Prvi autentičan komad nameštaja koji je Izvorinka unela u kuću bile su kineske vitrine od žada, koje su je oduševile na prvi pogled.

- Videla sam ih davno na sajmu nameštaja i morala sam da ih kupim. Bile su skupe, ali to je bilo neko srećnije vreme, pa sam deo novca pozajmila i kupila ih. Kasnije sam čitav stan uredila u tom stilu.

Arhiva HELLO!

 

Arhiva HELLO!

 

Omiljeni komad joj je, priznaje, velika vaza koja je našla svoje mesto na šanku između kuhinje i dnevne sobe.

- Kupila sam je u Kanadi. I ona je bila veoma skupa jer je pozlaćena. Pošto sam mesec dana bila u Torontu, svakodnevno sam odlazila u prodavnicu da je gledam i razmišljala da li da je kupim.

Pročitajte: Ona je zaprosila njega i udala se u odelu - Pogledajte kako je Izvorinka Milošević izgledala na venčanju sa čuvenim Mišom Blamom FOTO

- Na kraju sam ipak odlučila da to učinim. Tokom leta koji je trajao deset sati morala sam da pazim da se ne razbije, ali sam uspela da je u Beograd donesem neoštećenu.

Arhiva HELLO!

 

Arhiva HELLO!

 

Osim što je odlična pevačica, Izvorinka Milošević je i vrsna domaćica, pa dosta vremena provodi u kuhinji.

- Od specijaliteta iz mog kraja najčešće spremam homoljsku gibanicu, a pošto moj sin voli italijansku i kinesku kuhinju, u našem domu prave se i paste, špagete, lazanje, piletina sa ananasom. Trudim se da svaki obrok bude zdrav, pa koristim isključivo maslinovo ulje, a od mesa uglavnom piletinu. Naučila sam sina da vodi računa o ishrani i da ima zdrave navike. To smatram svojim najvećim roditeljskim i životnim uspehom.

Arhiva HELLO!

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin