Izbacila samo dva sastojka i prepolovila se: Dijeta Tanje Vojtehovski skida kilograme kao od šale

Izbacila samo dva sastojka i prepolovila se: Dijeta Tanje Vojtehovski skida kilograme kao od šale

Autor: | 25/11/2023

1

Dijeta Tatjane Vojtehovski je sve što vam treba u zimskim danima

Posle medijske izolacije Tatjana Vojtehovski otkrila je za "Hello!" gde je nestala i zbog čega je usmerila karijeru u sasvim drugom pravcu. Osnovala je institut na kome radi kao sertifikovani NLP trener.

- Pokrenula sam sopstveni posao. Nisam osoba koja će čekati da se nešto samo od sebe dogodi. Javnosti je manje poznato da već 11 godina živim i podučavam NLP metodu, a pre mesec dana osnovala sam svoj institut.

- Istina, neko vreme nadala sam se da će stići poziv, ali televizija na kojoj su gledaoci očekivali da gledaju "Život priča“ nije zainteresovana za saradnju. Onda sam rekla: "Ok, kad je već tako, posvetiću se onome što volim podjednako kao televiziju i što podjednako dobro radim“ - otkrila je Tanja pre dve godine, a institut već uveliko radi punom parom.

Luka Šarac

 

Dijeta Tatjane Vojtehovski - Kako sam smršala

Tanja ne krije godine, već s ponosom ističe da je zakoračila u šestu deceniju. 

- Ako ćemo precizno, 50 plus jedan. Većinski sam vlasnik svog života - kroz osmeh je rekla Tatjana koja je drastično promenila način života. Izbacila je šećer i sve vrste brašna. 

- Rapidno se smanjio spisak namirnica koje konzumiram. I dalje ne mogu da se načudim kako, imajući u vidu šta jedemo, svi nemamo po tri tone.

Pročitajte: Leto u nudističkom raju: Tanja Vojtehovski na plaži ne nosi kupaći, ženama poslala snažnu poruku FOTO

Da li vam je kućna vaga postala "najbolja prijateljica“?

- Šesnaestog jula bilo je tačno godinu dana kako sam promenila način ishrane. Za to vreme nisam se nijednom izmerila. Štaviše, nemam vagu. Ne zanima me koliko kilograma imam, već kako se osećam. Doduše, moram da priznam da sam u tri navrata kupovala farmerke jer su mi bile potrebne manje, manje i manje. (smeh)

Luka Šarac

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još