Ima porok i ne voli da vežba: Najzgodnija voditeljka obožava dve namirnice koje tope kilograme

Ima porok i ne voli da vežba: Najzgodnija voditeljka obožava dve namirnice koje tope kilograme

Autor: | 29/11/2023

0

Režim ishrane Ane Pendić Radoš za savršeno vitku figuru

 

Beograđanku Anu Pendić Radoš koja vodi jednu od najgledanijih emisija, "Paparazzo lov", televizijska publika davno ju je zavolela kao "loto" devojku. Nekadašnji model još izgleda kao na početku karijere, a njen zaštitni znak su širok osmeh i manekenska linija.

Boško Karanović

 

U skladnom je braku s Vojkanom Radošem , koji je IT i direktor logistike. Zanimljivo je da se par prvo družio dve godine, a potom je počeo da živi zajedno posle samo dve nedelje od početka romanse.

Imaju ćerku Saru (7), koja je na pijedestalu njihove pažnje i u centru svih porodičnih aktivnosti.

Lepa voditeljka svoj sjaj sigurno duguje i srećnom porodičnom životu, ali i malim rutinama i tajnama koje joj pomažu da održi dobru liniju i vitko telo.

Pročitajte: Ana Pendić - Teretanu prezirem i taj vid rada na sebi, nisam potrčala skoro dvadeset godina

Posle operacije kičme, iako ne voli da trenira, morala je da počne da pomalo vežba, a pomagalo joj je i plivanje. Iako ne voli da trenira, Ana obožava duge šetnje.

- Vojkan (Anin muž, prim. aut.) često mi kaže da deset godina nisam potrčala (smeh). I nije daleko od istine, ne volim da trčim i vežbam, ali dosta pešačim, na 14. sprat često se penjem peške, a u poslednje vreme preskačem vijaču sa Sarom -  rekla je svojevremeno.

Režim ishrane Ane Pendić Radoš

- Vodim računa o tome šta i kada jedem, najčešće je to voće i povrće, jedem i meso, ali bih lako mogla bez njega. Slatkiša se ne odričem - rekla je za „Story“ jednom prilikom Ana.

- Veoma vodim računa o ishrani. Gotovo da ne konzumiram suhomesnate proizvode, meso jedem, mada bih mogla bez njega da živim, izbegavam mleko i gazirana pića, a obožavam sveže salate i voće. Jedini porok su mi slatkiši, tamanim ih u neograničenim količinama.

Instagram Ana Pendić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti