Praktična žena se prepolovila: Nataša Pavlović imala 20 kilograma više, trik sa večerom skinuo sve

Praktična žena se prepolovila: Nataša Pavlović imala 20 kilograma više, trik sa večerom skinuo sve

Autor: | 19/10/2023

0

Dijeta Nataše Pavlović čini čuda

Voditeljka Nataša Pavlović poznata je po vitkoj liniji, a kako se nekada bavila manekenstvom, odavno je naučila da brine o svojoj kilaži.

- Otkad sam odrasla, vodim računa o ishrani. Kada bih jela koliko volim i želim, sigurno bih imala previše kilograma. Čim vidim da sam se malo ugojila, trudim se da odmah skinem taj višak, da ne ode predaleko. Naročito sam pazila na ishranu u dvadesetim godinama, kada sam se bavila manekenstvom. Tada mi je kašika stalno bila probušena i više sam bila gladna nego sita - ispričala je Nataša svojevremeno za domaće medije.

Mirko Tabašević

 

Kako je tada rekla, najviše je imala problema kada je imala 16 godina. Tada je imala skoro sedamdeset kilograma, odnosno ugojila se dvadeset kilograma, a kasnije je kilažu, uz određeni režim ishrane, dovela u red.

- Kada odlučim da smršam, baš sam karakter! Neću probati čak ni ono što najviše volim, niti mi smeta ako ljudi oko mene jedu šta god požele. Priznajem, bude mi teško da ne prekršim, ponekad čak sanjam kolače koje mnogo volim - iskrena je voditeljka, koja je oduvek bila slaba na poslastice.

Pročitajte: Smršala je deset kilograma i nije ih vratila - Dijeta Aleksandre Radović ima caku koja topi masti

- Najteže mi je da se odreknem slatkiša jer ih obožavam. Volim torte, kolače, čokoladu, sladoled... Ali, kada želim da smršam, prvo njih izbacujem iz ishrane.

Pošto je uspela u nameri da skine desetak kilograma odlučila je da svoju rutinu podeli sa drugim ženama.

Instagram

 

- Najbolje je postepeno mršaviti, duže traje, ali nema jo-jo efekta. Davno sam otkrila kako da najlakše skinem kilograme, a to je da ne mešam ugljene hidrate i proteine. Kada želim brzo da smršam, ne večeram. Naravno, najbolje je ishranu kombinovati sa nekom rekreacijom - priča Nataša za „Informer“.

- Pre nego što sam dobila dvoje dece i počela da radim „Praktičnu ženu“, redovno sam trenirala. Međutim, poslednjih nekoliko godina imam previše obaveza i ne stižem na treninge. Moje vežbanje najviše se svodi na trčanje za decom kada smo napolju - rekla je voditeljka.

Uz pomoć ovog načina ishrane ona i sada održava željenu kilžu.

Jelovnik Nataše Pavlović

Doručak: integralna pogačica sa jogurtom

Ručak: grilovano meso sa barenim povrćem i svežom salatom

Večera: tunjevina sa paprikom.

Trik-savet: Budite umereni u ishrani. Ako jedete u normalnim količinama, sigurno vas nijedna namirnica  neće dovesti do gojaznosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti