Ako želite prazničnu sezonu za pamćenje, onda pravac Portonovi – ove događaje ne smete propustiti!

Ako želite prazničnu sezonu za pamćenje, onda pravac Portonovi – ove događaje ne smete propustiti!

Autor: | 09/11/2023

0

Posetioci Portonovog su već navikli da na ovoj adresi uživaju uz najlepšu prazničnu dekoraciju o kojoj se priča i u regionu, te su i za ovu godinu očekivanja velika.

Nakon prošlogodišnjeg uspeha Portonovi prazničnog bazara, brojnih nastupa i nezaboravnog svetlosnog performansa, decembar se očekuje sa velikim nestrpljenjem.

Portonovi praznična sezona počinje 2. decembra svečanim paljenjem dekoracije i lampica jelke na Marina trgu. Od 18 sati nastupiće koncert dečijih horova D-mol i Boka School International iz Portonovog, kao i nastup animatora – Deda Mraza, Snežne kraljice i drugih.

Portonovi, Promo

 

Praznični bazar biće otvoren od 23. decembra do 7. januara na Marina trgu, gde će posetioci uživati u prazničnim delicijama, ukusnoj hrani i napicima. Bazar će raditi radnim danima od 16 do 23 sata, a vikendom i praznicima od 11 do 23 sata.

Pored novih elemenata dekoracije, novina će biti i svetlosni spektakl, nešto što do sada nije viđeno u Crnoj Gori. Zgrade na Marina trgu će svakog dana tokom trajanja bazara biti obojene različitim animacijama, a budući da će grafike svakog dana biti drugačije, posetioci će svakodnevno uživati u novim iznenađenjima.

Takođe, od 23. decembra do 7. januara na Marina trgu će svakog dana nastupati domaće i regionalne zvezde. Svakog dana od 17 sati, rezident DJ-evi Danilo Radusinović, LuckyDee i Shar nastupaće i zagrejati posetioce za koncerte koji predstoje.

Portonovi, Promo

 

Michael Jackson Tribute band, pobednici ovogodišnjeg italijanskog takmičenja Tali e Quali Show, otvaraju serijal koncerata koji počinje 23. decembra. Nakon njih u Portonovi stižu Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lolobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, Band Girls Boys and Toys.

Posebnu čar muzičkom programu daće internacionalna zvezda DJ Burak Yeter, te Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of '80s hitove.

Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Pored događaja na Marina trgu, Portonovi najavljuje sportska dešavanja, događaje za decu, a i kafići i restorani u rizortu pripremaju posebne programe, kao i doček 2024.

Kalendar događaja možete pogledati na linku, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati [email protected].

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Portonovi, Promo

Najnovije vesti